Услуги Уход за лицом

Mekaaninen ihonpuhdistus 50.-

Alkupuhdistus, lämpökompressit, mekaaninen puhdistus, naamio ja voiteet.

Klassinen kasvohoito 60.-

Ihonpuhdistus, kuorintatehoaine, lämpökompressit, mekaaninen ihonpuhdistus, hieronta decoltee – alueelle, kaulalle, kasvoille, naamio, voiteet.

Anesi ultraääni-kasvohoito 70.-

Ultraäänihoidolla voidaan tehdä joko kosteuttava, puhdistava tai kiinteyttävä kasvohoito. Ultraääni on kivuton kasvohoitomuoto, jonka vaikutusta voidaan täydentää mekaanisella ihonpuhdistuksella.Ultraäänellä tehty hoito aktivoi tehoaineiden imeytymistä syvempiin ihokerroksiin. Ultraääni parantaa solujen aineenvaihduntaa ja kirkastaa ihoa.

Pintapuhdistus, ultraäänikuorinta ja hoitoseerumit, ultraääni-imeytys,naamio, hoitovoiteet.

Anesi Dermo Contrôle kasvohoito 70.-

Tasapainottava ja syväpuhdistava erikoishoito sekaiholle. Sopii kaikenikäisille syväpuhdistavaksi hoidoksi. Hoito ei ole ihoa kuivattava, vaan hoitava.

Hoidon jälkeen iho on raikas, puhdas ja mustapäitä on vähemmän!

Gerard´s kasvohoito 65.-

Sopii ohuelle ja herkälle iholle sekä myös couperosaiholle.

Hellävarainen koostumus ei sisällä parabeeneja, koska ihonhoitotuotteet sopivat hyvin myös raskauden aikana.

Kasvohoito ravitsee ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja hoidon jälkeen iho on virkistynyt ja silkkisen pehmeä. Kasvohoitoa voidaan käyttää tarpeen mukaan kosteuttavana ja rentouttavana hoitona yksittäin tai sarjahoitona kerran viikossa.

Christina Cosmetics hoidot:

Comodex-hoito 70.-

Tämä syväpuhdistava kasvohoito sopii erityisesti rasvaiselle sekä epäpuhtaalle iholle.
Solujen luonnollisen bakteerikannan tasapainottamiseen ja ihon elvyttämiseen keskittyvä hoito. Hoito hillitsee talin tuotantoa, supistaa ihohuokosia, silottaa ihoa sekä vähentää epäpuhtauksia.

FlourOxygen+C – pigmenttiläiskähoito 80.-

Tämä hoito sopii sinulle mikäli ihossasi on merkkejä:

  • hyperpigmentatiosta
  • auringonvalon kielteisistä vaikutustista
  • photo-agingistä
  • post-akne pigmentistä
  • post-inflammatorisistä pigmentistä
  • tai sinulla on tupakoinnista väsynyt iho

FluorOxygen + C ihonhoito tarjoaa loistavia tuloksia. Iho saa terveen luonnollisen värin, vaikuttaa tasaiselta, ja kokonaisuudessaan paljon nuoremmalta.

Wish ihonhoito suunnattu parantamaan ikään liittyviä muutoksia ihon 40+ 100.-

Aikuisen naisen ihoon ilmestyy:

  • ryppyjä
  • ihon värimuutoksia
  • iho alkaa menettää kimmoisuuttaan 
  • kaipaa lisää kosteutta

koska iän myötä aineenvaihdunnan muutokset alkavat vaikuttaa.
Wish ihonhoito lisää tehokkasti ihon solujen kosteutta, auttaa taistella ikääntymisen merkkejä vastaan ja estää niiden esiintymistä.

BioPhyto couperosa ihon rauhattava hoito, sopii herkälle iholle 80.-

Bio Phyto edesauttaa kuona-aineiden poistumista, parantaa mikroverenkiertoa ja solujen hapensaantia. Ihonhoito lievittää ihon kutinaa, polttavaa tunnetta sekä vaikuttaa oireiden ulkoiseen esiintymiseen ja vähentää ihon punoitusta, turvotusta ja hilseilyä.

Hoidon jälkeen iho elpyy, kirkastuu ja elinvoimainen.

Collin Paris Resultime Hydro-Lifting 90.-

Tehokkaasti kosteuttava kasvohoito iholle, jolta puuttuu kosteutta. Parantaa ihon kykyä sitoa kosteutta, vähentää kuivuudesta johtuvia pieniä juonteita, tasoittaa ihon väriä.

Alkupuhdistus, kuorinta, hyaluronhappo, hieronta, naamio,tehoampulli, hoitovoiteet.

SesDerma kemiallinen kuorinta eri iho-ongelmiin 90.-

Sesderman laajasta tuotevalikoimasta löytyy erityyppisiä ja ihon eri kerroksiin vaikuttavia kemiallisia kuorintavaihtoehtoja.

Pinnalliset geelikuorinnat.

Turvalliset kemialliset kuorinnat erilaisiin ihotarpeisiin. Geelikuorintahoidoissa käytetään yleensä hedelmähappoja (glykoli-, maito-, viinirypäle-, sitruuna-, omena-, manteli- ja pyruvihappoa). Hoidon teho on riippuvainen muun muassa geelin vaikutusajasta."

Pinnallisia happokuorintakäsittelyjä suosittelemme neljän kerran sarjahoitona, mutta ne sopivat hyvin ihoa uudistavina yksittäisinä erikoishoitoina. Ennen geelikuorintaa ihoa ei tarvitse esivalmistella ja hoito ei aiheuta hilseilyä tai kivun tunnetta. Hoidon jälkeen iho on heti puhtaampi, kirkkaampi ja raikkaampi.

SesDerma retinolikuorinta -120.-

Retinoli eli A-vitamiini tasapainottaa ihon sarveistumisprosesseja ja nopeuttaa ihon uudistumista. Retinoli tasoittaa ihon väriä ja vähentää pigmenttiläiskiä. Retinoli estää huokosten tukkeutumista ja ihon pintakerroksen kuivumista. A-vitamiinin eri muodot ovat ihon tehokkaimpia nuorentajia vähentäen ryppyjä ja lisäten ihon joustavuutta. Retinolihoidot aiheuttavat pinnallisen kevyen 3 päivää kestävän ihon hilseilyn, jolloin ihon kuntoa palautetaan Sesderma Silkses –erikoisvoiteella.

Biorevitalisaatiohoito on tehokas hoitomuoto ihon ikääntymistä vastaan. Menetelmä sopii kaikille ihotyypeille. Iho sisältää luonnostaan hyaluronihappoa, jonka tuotanto kuitenkin ikääntyessä vähenee. Hyaluronin vähentymisestä kertovat mm. veltostunut iho ja rypyt. Biorevitalisaatiohoidossa ihon syvään kerrokseen (dermis) laitetaan injektiomenetelmällä hyaluronihappoa käyttäen hyvin ohutta neulaa. Tuloksena on luonnollinen, kaunis ja nuorekkaampi iho. Hoito sopii myös nuoremmallekin iholle kosteuttamaan ja parantamaan ihon sävyä ja väriä. Menetelmä sopii kasvojen, dekoltee-alueen ja kämmenselkien ihon koostumuksen parantamiseksi. Hoito kestää noin yhden tunnin.

Biorevitalisaation hyödyt:

– elvyttää ja uudistaa ihoa
– kiinteyttää ihoa ja palauttaa ihon joustavuuden
– parantaa ihon väriä ja sävyä
– tasoittaa juonteita
– tekee ihon nuoremman ja raikkaamman näköiseksi
– kosteuttaa tehokkaasti

Mesoterapia on ensisijaisesti sarjahoitona annettava ihon laatuun vaikuttava, ihoa elvyttävä ja uudistava hoito-ohjelma, joka tasoittaa pintaryppyjä, värivirheitä ja kostuttaa ihoa. Mesoterapiassa viedään vaikuttavat aineet ihoon sarjapistoksilla

Mesoterapiassa  käytetään vitamiineja, hyaluronihappoa ja lääkeaineita. Ihoon voidaan viedä myös aminohappoja, hivenaineita, antioksidantteja ja koentsyymejä.